Onze zalm: nostalgisch maar nog steeds veelzijdig

6 oktober 2016 geplaatst

Wij zijn trots op onze prachtige, wilde zalm. Het is voor ons een belangrijk en nostalgisch product, want hier begon het allemaal mee: met de ingeblikte zalm van John West. Zalm van topkwaliteit. Toen én nu, want de hoge kwaliteitsnorm die John West destijds hanteerde stroomt nog steeds door het hart van ons bedrijf en is ook nu nog een bepalende factor bij onze beslissingen.

Al onze zalm komt uit de USA en Canada, waar de vangstwijze en duurzame hoeveelheden streng worden gecontroleerd door de overheden van die landen. Al onze zalm in blik is afkomstig van betrouwbare leveranciers en wordt wild gevangen. We vangen met name zalm in de koude en heldere wateren van Alaska, omdat duurzaam beheer van visserijen in de grondwet van de staat Alaska is vastgelegd.

Vers gevangen, wordt onze zalm vol van smaak ingeblikt. Een heerlijk veelzijdig product waarmee je alle kanten uit kunt, van salades tot viskoekjes, van pasta tot sandwiches. Benieuwd wat voor lekkere gerechten je allemaal kunt maken met de zalm van John West? Klik hier voor inspirerende recepten.

Klik hier voor inspirerende recepten.

Delen

Ook interessant

”Pastasalade Niçoise”

Heerlijk mooie zonninge dagen, met lange avonden, lekker genieten van zomerse gerechten en een glaasje wijn samen met vrienden. Een van mijn ...

Lees meer

De perfecte BBQ avond

Zodra de zon begint te schijnen, gaat heel Nederland naar buiten. Lekker naar het park, het bos, het strand, maar vooral: de ...

Lees meer
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het