Onze zalm: nostalgisch maar nog steeds veelzijdig

6 oktober 2016 geplaatst

Wij zijn trots op onze prachtige, wilde zalm. Het is voor ons een belangrijk en nostalgisch product, want hier begon het allemaal mee: met de ingeblikte zalm van John West. Zalm van topkwaliteit. Toen én nu, want de hoge kwaliteitsnorm die John West destijds hanteerde stroomt nog steeds door het hart van ons bedrijf en is ook nu nog een bepalende factor bij onze beslissingen.

Al onze zalm komt uit de USA en Canada, waar de vangstwijze en duurzame hoeveelheden streng worden gecontroleerd door de overheden van die landen. Al onze zalm in blik is afkomstig van betrouwbare leveranciers en wordt wild gevangen. We vangen met name zalm in de koude en heldere wateren van Alaska, omdat duurzaam beheer van visserijen in de grondwet van de staat Alaska is vastgelegd.

Vers gevangen, wordt onze zalm vol van smaak ingeblikt. Een heerlijk veelzijdig product waarmee je alle kanten uit kunt, van salades tot viskoekjes, van pasta tot sandwiches. Benieuwd wat voor lekkere gerechten je allemaal kunt maken met de zalm van John West? Klik hier voor inspirerende recepten.

Klik hier voor inspirerende recepten.

Delen

Ook interessant

Nieuw: Gerookte Sardines in Extra Vergine Olijfolie & Mediterraans

NIEUWE PRODUCTEN! John West heeft 2 nieuwe producten. Gerookte Sardines in Extra Vergine Olijfolie en Gerookte Sardines Mediterraans. Heerlijke malse sardines (sprattus ...

Lees meer

Nieuw: Zalmstukjes met Dille of Citroen & Tijm

Nieuwe producten! John West heeft 2 nieuwe producten. De zalmstukjes met citroen & tijm en de zalmstukjes met dille. De zalm die ...

Lees meer