Waarom wij van vis houden

28 juli 2016 geplaatst

Het zal je niet verbazen dat wij bij John West van vis houden. Sterker nog, we zijn er dol op. Dol op het uiterlijk, dol op de smaak en natuurlijk ook op al het goede dat vis voor ons lichaam doet. Nog een voordeel van vis: het is ontzettend veelzijdig, je kunt er echt alle kanten mee op. Daarom is vis wat ons betreft één van de beste producten die onze planeet te bieden heeft. 

Vis is echter ook een product waar we zuinig op moeten zijn. Het is namelijk één van de meest kostbare natuurlijke voedselbronnen ter wereld en moet daarom met respect worden behandeld. Daarom gaan wij op een gezonde manier om met vis. Wij doen er alles aan om onze verschillende producten met zorg en verantwoordelijkheid bij jou op tafel te zetten. We hopen dat jij net zo dol bent op vis als wij dat zijn. 

Dat geeft ons extra voldoening als we weer de woeste zee op gaan om vis te vangen. Dat doen we met liefde, elke dag opnieuw. 

Kijk hier  voor inspirerende recepten en ontdek wat je allemaal met vis kunt doen!

 

Delen

Ook interessant

”Pastasalade Niçoise”

Heerlijk mooie zonninge dagen, met lange avonden, lekker genieten van zomerse gerechten en een glaasje wijn samen met vrienden. Een van mijn ...

Lees meer

De perfecte BBQ avond

Zodra de zon begint te schijnen, gaat heel Nederland naar buiten. Lekker naar het park, het bos, het strand, maar vooral: de ...

Lees meer
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het