Vrolijk Pasen!

12 april 2017 geplaatst

Pasen vind ik gezellig, samen zijn met familie en/of vrienden, eieren zoeken en samen brunchen, misschien nog wel samen dineren. We vieren net als kerst, eerste Paasdag bij mijn schoonouders en tweede Paasdag bij mijn ouders. Meestal spreken we pas wat later in de middag af, dan kunnen we als gezin nog even lekker rustig brunchen.

Dit keer wil ik bij de brunch eieren en vis combineren, omdat dit goed in de smaak valt bij ons. Ik maak gevulde eieren met tonijn. Hiervoor gebruik ik tonijnmoot met een vleugje water, omdat dit minder vet is (er komt mayonaise bij en dat is al calorierijk genoeg). De tonijnmoot hoef je niet uit te lekken, het is meteen te gebruiken, scheelt weer. Daarnaast maak ik een heerlijke zalmsalade van wilde roze zalm. En tot slot een soort van salade niçoise met Tonijn en anjovis (mijn favoriete vis). Ik heb de Tuna with a Twist met oven gedroogde tomaten en kruidendressing gebruikt, dit is lekker en gemakkelijk . Hier serveer ik lekker verschillende soorten brood bij! Ik verheug met nu al op Pasen…..

Bekijk de recepten hier!

Delen

Ook interessant

Nieuw: Gerookte Sardines in Extra Vergine Olijfolie & Mediterraans

NIEUWE PRODUCTEN! John West heeft 2 nieuwe producten. Gerookte Sardines in Extra Vergine Olijfolie en Gerookte Sardines Mediterraans. Heerlijke malse sardines (sprattus ...

Lees meer

Nieuw: Zalmstukjes met Dille of Citroen & Tijm

Nieuwe producten! John West heeft 2 nieuwe producten. De zalmstukjes met citroen & tijm en de zalmstukjes met dille. De zalm die ...

Lees meer