Vrolijk Pasen!

12 april 2017 geplaatst

Pasen vind ik gezellig, samen zijn met familie en/of vrienden, eieren zoeken en samen brunchen, misschien nog wel samen dineren. We vieren net als kerst, eerste Paasdag bij mijn schoonouders en tweede Paasdag bij mijn ouders. Meestal spreken we pas wat later in de middag af, dan kunnen we als gezin nog even lekker rustig brunchen.

Dit keer wil ik bij de brunch eieren en vis combineren, omdat dit goed in de smaak valt bij ons. Ik maak gevulde eieren met tonijn. Hiervoor gebruik ik tonijnmoot met een vleugje water, omdat dit minder vet is (er komt mayonaise bij en dat is al calorierijk genoeg). De tonijnmoot hoef je niet uit te lekken, het is meteen te gebruiken, scheelt weer. Daarnaast maak ik een heerlijke zalmsalade van wilde roze zalm. En tot slot een soort van salade niçoise met Tonijn en anjovis (mijn favoriete vis). Ik heb de Tuna with a Twist met oven gedroogde tomaten en kruidendressing gebruikt, dit is lekker en gemakkelijk . Hier serveer ik lekker verschillende soorten brood bij! Ik verheug met nu al op Pasen…..

Bekijk de recepten hier!

Delen

Ook interessant

”Pastasalade Niçoise”

Heerlijk mooie zonninge dagen, met lange avonden, lekker genieten van zomerse gerechten en een glaasje wijn samen met vrienden. Een van mijn ...

Lees meer

De perfecte BBQ avond

Zodra de zon begint te schijnen, gaat heel Nederland naar buiten. Lekker naar het park, het bos, het strand, maar vooral: de ...

Lees meer
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het