Het verhaal achter onze vis in blik

3 november 2016 geplaatst

Achter elk blikje vis van John West zit in een verhaal. Onze vakkundige vissers bevaren de wateren van de wereldzeeën om voor jou de lekkerste tonijn, zalm, makreel en sardientjes te vangen. Direct nadat de vissen zijn gevangen, worden ze aan boord van onze boten opgeslagen in gekoeld zeewater of ingevroren, zodat de natuurlijke smaak en de voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Vervolgens wordt de verse vangst zo snel mogelijk aan land gebracht, gesorteerd en verpakt. Dat gebeurt onder meer in onze fabriek in Portugal, een fascinerende, exotische plek. Hier wordt de vis ingeblikt en geconserveerd. Dit is een oude, slimme techniek. Als dat is gebeurd, worden de blikjes gereed gemaakt voor distributie.

Naast de voordelen die vis in blik met zich mee brengt, zoals de makkelijke bereiding en de lange houdbaarheid, worden door het snelle productieproces de goede eigenschappen van vis bewaard.

Vis bevat allerlei broodnodige voedingsstoffen die blijven behouden bij het inblikken van de vis. De visproducten van John West bevatten bovendien geen conserveringsmiddelen. Op die manier kun jij thuis genieten van de pure smaak, die net zo lekker is als op het moment van de vangst. Wist je trouwens dat de conservas restaurantes, waar enkel vis uit blik verkocht wordt, op sommige plekken in Portugal net zo populair zijn als hamburgertenten in Amerika?

Delen

Ook interessant

Nieuw: Gerookte Sardines in Extra Vergine Olijfolie & Mediterraans

NIEUWE PRODUCTEN! John West heeft 2 nieuwe producten. Gerookte Sardines in Extra Vergine Olijfolie en Gerookte Sardines Mediterraans. Heerlijke malse sardines (sprattus ...

Lees meer

Nieuw: Zalmstukjes met Dille of Citroen & Tijm

Nieuwe producten! John West heeft 2 nieuwe producten. De zalmstukjes met citroen & tijm en de zalmstukjes met dille. De zalm die ...

Lees meer