Over de woelige baren

28 juli 2016 geplaatst

Al meer dan 150 jaar, zolang bevaart John West de wereldzeeën en de wildste rivieren om jou de beste, meest vers gevangen en smakelijke vis voor te kunnen schotelen. Dat doen we nog steeds in de geest van onze oprichter, de Schotse John West. Een echte avonturier met een enorme passie voor vis. Hij vertrok als jonge man naar Amerika, waar hij in 1857 ons bedrijf startte met het idee om vis van topkwaliteit bij de mensen thuis brengen door het in te blikken. En ja, de rest is geschiedenis.

John West's pionierswerk en liefde voor vis vormen nog steeds de basis van alles waar ons bedrijf voor staat. Nog steeds willen wij jou laten genieten van de beste en lekkerste wild gevangen vis die de zeeën en rivieren ons te bieden hebben. John West wil jou altijd de allerbeste kwaliteit leveren. Dat doen we nu, en dat zullen we in de toekomst blijven doen. Wij blijven op zoek naar nieuwe manieren om de smaak van onze vis optimaal te behouden, naar technieken waarop we onze vis vangen en naar mooie, nieuwe producten. Sappige sardines en zachte tonijn uit de Atlantische oceaan, overheerlijke wilde zalm voor de kust van Alaska; je kunt er zeker van zijn dat onze vissers er alles aan doen om je de allerbeste vis te leveren.

Over de woelige baren, ver van overzee!

Delen

Ook interessant

”Pastasalade Niçoise”

Heerlijk mooie zonninge dagen, met lange avonden, lekker genieten van zomerse gerechten en een glaasje wijn samen met vrienden. Een van mijn ...

Lees meer

De perfecte BBQ avond

Zodra de zon begint te schijnen, gaat heel Nederland naar buiten. Lekker naar het park, het bos, het strand, maar vooral: de ...

Lees meer
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het