Op vakantie met het lekkere van thuis

18 augustus 2016 geplaatst

Wij Nederlanders nemen graag ons eigen eten en drinken mee naar onze vakantiebestemming, of dat nou Nederland, Zuid-Frankrijk of Bonaire is. Vanaf het moment dat kamperen in de loop van de jaren vijftig razend populair werd, laden we onze achterbak, camper of caravan maar al te graag vol met allerlei typisch Nederlandse levensmiddelen. Kaas, koffie, hagelslag, drop en stroopwafels zijn hierbij favoriet.

Wij snappen het wel, want hoe spannend het ook is om op reis nieuwe smaken en gerechten te ontdekken, het kan best praktisch zijn om je favoriete producten bij de hand te hebben. Want soms heb je gewoon zin in een vertrouwde smaak. Wanneer jij op vakantie gaat, is het dus wel zo makkelijk om een voorraad blikjes John West mee te nemen.

Handig op de camping, in je vakantiehuis of zelfs in je hotel. Want hoe leuk is het om samen te kokkerellen op vakantie? Genieten van een zelfgemaakt broodje tonijn op je balkon? Een snelle salade met sardientjes? Een toastje met onze zalmpaté bij de borrel? Een makkelijke pasta met ansjovis? Supermakkelijk, en zo hoef je op reis niets te missen!

Kijk hier voor lekkere zomerse recepten om jouw vakantie met de producten van John West compleet te maken.

Delen

Ook interessant

”Pastasalade Niçoise”

Heerlijk mooie zonninge dagen, met lange avonden, lekker genieten van zomerse gerechten en een glaasje wijn samen met vrienden. Een van mijn ...

Lees meer

De perfecte BBQ avond

Zodra de zon begint te schijnen, gaat heel Nederland naar buiten. Lekker naar het park, het bos, het strand, maar vooral: de ...

Lees meer
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het