Lekker buiten eten!

28 juli 2016 geplaatst

De zomer is in volle gang en het allerleukste aan dit seizoen is natuurlijk dat je lekker buiten kunt eten.

Dek een lange tafel in de tuin, steek de barbecue aan en nodig je buren uit: gezelligheid gegarandeerd.

En wat past er perfect bij een etentje in de buitenlucht? Precies, pastasalade! Het is een echte klassieker voor bij de picknick, brunch of barbecue, en dat is natuurlijk niet voor niets. Pastasalade is namelijk een fluitje van een cent om te maken, je kunt het vullen met ingrediënten die iedereen wel in zijn keukenkastje heeft staan en bovendien kun je het zowel warm als koud serveren. Wij helpen je alvast op weg met dit zomerse recept: pastasalade met paprika, olijven, rucola en John West Inspirations tonijn. Een geweldige combinatie, zo klaar en het ziet er heerlijk zomers uit. Aarzel vooral niet om jouw persoonlijke touch toe te voegen: pijnboompitjes, kappertjes, zongedroogde tomaten – kan allemaal, het is jouw (zomer)feestje!

Onze tip: laat je pastasalade even een half uurtje staan, zodat de smaken goed in kunnen trekken. Een pastasalade als bijgerecht doet het altijd goed, maar is ook ideaal voor de lunch of als lichte avondmaaltijd. Proef de zomer en geniet ervan!

Delen

Ook interessant

”Pastasalade Niçoise”

Heerlijk mooie zonninge dagen, met lange avonden, lekker genieten van zomerse gerechten en een glaasje wijn samen met vrienden. Een van mijn ...

Lees meer

De perfecte BBQ avond

Zodra de zon begint te schijnen, gaat heel Nederland naar buiten. Lekker naar het park, het bos, het strand, maar vooral: de ...

Lees meer
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het