Eindeloos genieten van onze zomervis: tonijn!

29 juli 2016 geplaatst

Bij John West zijn we dol op vis. En al helemaal op tonijn, want dat is misschien wel de meest veelzijdige vissoort ter wereld. De gerechten die je met tonijn kunt maken zijn eindeloos en passen uitstekend binnen elk dieet. De zachte, malse moten bevatten veel hoogwaardige eiwitten en zijn nagenoeg vetvrij. Het is dus de ideale voeding voor sport en spieren!

Bij John West zijn we toegewijd aan het zo verantwoord mogelijk vangen van tonijn. Daarom werken we nauw samen met diverse organisaties en instanties om de keten te verduurzamen. En daar zijn we trots op.

De boten met hun vakkundige zeelui bevaren de wateren van Ghana en de Seychellen, op zoek naar scholen tonijn. Skipjack is de tonijn die we gebruiken. Ze wegen 3 tot 6 kilo per stuk en eten voornamelijk kleinere vissen, kreeftachtigen en weekdieren.

Deze heerlijke tonijn bereikt jou natuurlijk in blik. Waarom in blik? Naast de gemakken die vis in blik met zich mee brengt, zoals de snelle, makkelijke bereiding en de lange houdbaarheid, is vis in blik ook gezond. Vis bevat veel broodnodige voedingsstoffen en mineralen en deze blijven behouden bij het inblikken van de vis. De visproducten van John West bevatten daarnaast ook geen conserveringsmiddelen.

Alle reden om dus heerlijk te genieten van de tonijn van John West. Kijk hier voor inspirerende recepten en ontdek wat je allemaal met tonijn kunt doen

Delen

Ook interessant

”Pastasalade Niçoise”

Heerlijk mooie zonninge dagen, met lange avonden, lekker genieten van zomerse gerechten en een glaasje wijn samen met vrienden. Een van mijn ...

Lees meer

De perfecte BBQ avond

Zodra de zon begint te schijnen, gaat heel Nederland naar buiten. Lekker naar het park, het bos, het strand, maar vooral: de ...

Lees meer
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het