Win een droomreis voor 2 personen naar Alaska!

22 februari 2017 geplaatst

Dit voorjaar hebben wij iets héél gaafs voor je. Jij kan namelijk samen met John West de reis van je leven winnen. Een prachtige trip naar avontuurlijk Alaska! Het land met de schoonste wateren ter wereld, de plek waar de zalm nog met de hand wordt gevangen. Door de beren althans ;-)

Alaska staat bekend om haar prachtige natuur. Je kunt er kajakken door landschappen waar je u tegen zegt, je verbazen over de heldere wateren en genieten van de meest verse vis. Wist je dat in Alaska de lekkerste zalm ter wereld wordt gevangen? En dat is meteen de perfecte aanleiding voor onze Alaska wedstrijd. Want normaal gesproken brengen we de zalm naar jou toe, maar dit keren draaien we het om!

Je maakt namelijk kans op deze droomreis door jouw favoriete John West Zalm recept te delen. Wij zijn op zoek naar jouw toprecept en heel erg benieuwd naar de bereiding én het eindresultaat. Maak een foto waarin je laat zien hoe jij onze zalm hebt gebruikt in bijvoorbeeld een hoofdgerecht, een bijzondere sandwich of snack. Beschrijf tot slot in het kort het recept en noem de ingrediënten die je nodig hebt.

We hebben niemand minder dan chefkok Jaymz Pool ingeschakeld om alle inzendingen te beoordelen. Doe dus je best en verras hem, wie weet selecteert hij jou als winnaar en ga jij dit jaar nog naar Alaska! Kijk op john-west.nl/alaska voor meer info. Succes!

Delen

Ook interessant

Probeer onze Steampots!

Met deze kleine voedzame maaltijd ben je in een mum van tijd klaar om er tegenaan te gaan! De perfecte combinatie van ...

Lees meer

Bewuste Visweek

Bij John West is verantwoord vissen onze hoogste prioriteit. In samenwerking met het WWF werken we hard aan duurzame zeeën zodat toekomstige ...

Lees meer
John West gebruikt cookies zodat er rekening wordt gehouden met uw interesses en je bezoek gemakkelijker verloopt. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.
Lees hier meer
Ik begrijp het