Buitengewoon John West

15 mei 2017 geplaatst

Het buitenseizoen begint buitengewoon goed bij John West!

Nu je volop kunt genieten van het mooie weer, is het tijd om de BBQ tevoorschijn te halen. Natuurlijk kun je kiezen voor hamburgers of worstjes, maar wist je dat vis uit blik ook heel goed op de BBQ kan? Zeker ook fijn wanneer je buiten in het zonnetje wil eten: salades met vis, Tonijnburgers of mini-pizza’s met Sardientjes. Je hoort het al, met de vis van John West kun je ook dit seizoen weer eindeloos variëren. Neem maar eens een kijkje bij de recepten hier op de website. Je krijgt gelijk zin in de zomer!


Wie ook zin in de zomer heeft, is chef Jaymz Pool. De komende tijd gaat hij je weer verrassen met gerechten die gebaseerd zijn op onze vis uit blik. Wil jij als eerste op de hoogte zijn, houd dan onze Facebookpagina in de gaten. Daarop verschijnen regelmatig nieuwe filmpjes van Jaymz, waarin hij laat zien hoe simpel je zijn visrecepten zelf thuis maakt.


Ook zo’n zin in het buitenseizoen? Dan heb je natuurlijk wél een BBQ nodig. Dat komt goed uit, want vanaf nu maak je iedere week kans op een BBQ en andere te gekke prijzen die prima van pas komen dit seizoen. Wat dacht je van een compleet pakket gevuld met verschillende visvariaties van John West? Of zo’n stoer, leren kookschort? We geven er elke week 3 van weg! Ga snel naar de winactie en doe mee! 

Delen

Ook interessant

Nieuw: Gerookte Sardines in Extra Vergine Olijfolie & Mediterraans

NIEUWE PRODUCTEN! John West heeft 2 nieuwe producten. Gerookte Sardines in Extra Vergine Olijfolie en Gerookte Sardines Mediterraans. Heerlijke malse sardines (sprattus ...

Lees meer

Nieuw: Zalmstukjes met Dille of Citroen & Tijm

Nieuwe producten! John West heeft 2 nieuwe producten. De zalmstukjes met citroen & tijm en de zalmstukjes met dille. De zalm die ...

Lees meer