Al het goede van vis in blik

24 oktober 2016 geplaatst

Hoe vaak eet jij vis? Wekelijks, tweewekelijks of misschien maar één keer per maand? Dat kan dan beter! Naast dat vis een welkome afwisseling is van je normale vleesrecepten, is vis ook lekker en gezond! Ons assortiment biedt eindeloos veel variatie met gezonde en betaalbare producten. En wat zo fijn is: al het goede van vis, zit gewoon in het blikje!

Neem bijvoorbeeld Omega 3. Deze vetzuren bevatten vitale voedingsstoffen die, wanneer deze regelmatig en over een langere tijd terugkomen in je maaltijden, veel voordelen kunnen hebben op je gezondheid. Zo kan het je hart helpen goed te functioneren en je cholesterol op een goed niveau te houden. En laat dit goede goedje nou gewoon in onze vette vis in blik zitten, zoals in de zalm, sardines, haring en makreel.

Maar dat is nog niet alles! Omdat we je alleen vis van topkwaliteit leveren, kun je erop vertrouwen dat onze producten rijk aan voedingsstoffen zoals proteïne, vitamine B12 en vitamine D zijn. Deze gezonde voedingsstoffen zitten allemaal ingesloten in het blikje, klaar voor jou om ervan te genieten.

We kunnen dus vol vertrouwen zeggen dat het eten van meer vis niet alleen voor meer smaak en variatie zorgt, maar ook onderdeel is van een gebalanceerd en gezond dieet. Houd dit najaar onze Facebook en website goed in de gaten voor de lekkerste visinspiratie. Zo komen er onder andere heerlijke gerechten met zalm aan bod, en gaan we jullie uitdagen om ook recepten te delen. Stay tuned!

Delen

Ook interessant

Nieuw: Gerookte Sardines in Extra Vergine Olijfolie & Mediterraans

NIEUWE PRODUCTEN! John West heeft 2 nieuwe producten. Gerookte Sardines in Extra Vergine Olijfolie en Gerookte Sardines Mediterraans. Heerlijke malse sardines (sprattus ...

Lees meer

Nieuw: Zalmstukjes met Dille of Citroen & Tijm

Nieuwe producten! John West heeft 2 nieuwe producten. De zalmstukjes met citroen & tijm en de zalmstukjes met dille. De zalm die ...

Lees meer